Routebeschrijving

Route naar A4 Parking

Onderstaand vind u de route naar A4 Parking Schiphol

Direct gelegen aan de A4, op 2 minuut van de afrit 5 ligt de locatie op industriegebied Veenderveld.

Adres van A4 Parking Schiphol

Veenderveld 57
2371 TT Roelafarendsveen

Routebeschrijving

Uit de richting Alkmaar:

Volg de A9 in de richting van Haarlem, voorbij de afslag Haarlem-Zuid komt u bij knooppunt Raasdorp. Houd rechts aan en volg de borden A5 richting Hoofddorp/Den Haag/Rotterdam. Houd links aan bij knooppunt de Hoek en volg de borden A4/E19 richting Den Haag/Rotterdam. Neem afslag 5 Roelofarendsveen en sla linksaf naar de Provincialeweg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar Veenderveld, dan 500 meter rechtdoor. Bocht naar rechts en na 200 meter u heeft uw bestemming bereikt aan de linkerzijde.

Uit de richting Amstelveen:

Volg de A9 richting Den Haag/Haarlem/Schiphol. Houd rechts aan bij knooppunt Badhoevedorp en volg de borden E19/A4 richting Den Haag en Schiphol. Voeg in op de A4. Neem afslag 5 Roelofarendsveen en sla linksaf naar de Provincialeweg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar Veenderveld, dan 500 meter rechtdoor. Bocht naar rechts en na 200 meter u heeft uw bestemming bereikt aan de linkerzijde.

Uit de richting Eindhoven: 

Volg de A2 in de richting van Utrecht. Houd rechts aan bij knooppunt Oudenrijn en volg de borden E25/E30/A12 in de richting van Rotterdam/Den Haag. Neem afslag 12a en N11 richting Alphen a/d Rijn en Leiden. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden naar N11/Bodegraven-centrum/Alphen a/d Rijn/Leiden. Sla linksaf en voeg in op de A4 Leiderdorp/Leiden-Noord/Amsterdam. U neemt ter hoogte van Roelofarendsveen afslag 5. (U ziet het gebouw al vanaf de snelweg). Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar Veenderveld, dan 500 meter rechtdoor. Bocht naar rechts en na 200 meter u heeft uw bestemming bereikt aan de linkerzijde.

Uit de richting Rotterdam, Den Haag:

Volg de A4 in de richting van Amsterdam, Schiphol. U neemt ter hoogte van Roelofarendsveen afslag 5. (U ziet het gebouw al vanaf de snelweg). Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar Veenderveld, dan 500 meter rechtdoor. Bocht naar rechts en na 200 meter u heeft uw bestemming bereikt aan de linkerzijde.