Hoe Werkt Нet?

Reserveer ook een plek voor uw auto op ons afgesloten parkeerterrein met camerabewaking. Bij ons kunt u meteen binnenrijden. We herkennen uw auto op basis van het kenteken dat u aan ons doorgeeft. De slagboom gaat automatisch open, waarna u uw auto op uw gemak parkeert in een van de 360 ruime parkeervakken. Hierna wacht u ongeveer 10 minuten in onze verwarmde wachtruimte op de gratis shuttlebus, die u in 15 minuten naar Schiphol brengt. Bent u weer geland op Schiphol? Dan zit u dankzij de shuttleverbinding weer snel in uw auto.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek?

Vul bij Reserveren de aankomst- en vertrektijd, uw persoonlijke gegevens en informatie over uw auto in. We laten u dan direct de totaalprijs zien die u betaalt voor uw parkeerplek in de geselecteerde periode. Wilt u voor meerdere auto’s plekken reserveren? Maak dan per auto een aparte reservering of bel naar +31 (0)20 2480 199.

Hoe weet ik dat mijn reservering is doorgekomen?

Na het reserveren krijgt u direct te zien dat we uw reservering in goede orde hebben ontvangen. Ook ontvangt u een bevestiging van uw reservering per mail. Dit kan eventjes duren. Ziet u geen bevestiging, controleer dan even uw spammap. We kunnen u altijd opnieuw een bevestiging van uw reservering sturen.

Mail ons voor een nieuwe bevestiging

Welke betaalmethoden zijn er?

U kunt bij A4-Parking betalen met iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, Giropay, American Express en Bancontact. Ook is het mogelijk om een persoonlijke kortingscode te gebruiken in stap 2 van Reserveren.

Kan ik mijn auto zelf parkeren bij A4-Parking?

Ja, bij ons kunt u uw auto gelijk zelf parkeren. Onze slagboom gaat automatisch voor u open. Omdat we werken met kentekenherkenning, hoeft u niet te wachten om de parkeerplaats op te kunnen rijden. U houdt zelf uw sleutel, zodat u bij terugkomst direct kunt wegrijden.

Hoe wordt mijn auto beveiligd?

Ons parkeerterrein is goed verlicht en wordt zorgvuldig bewaakt. Alleen klanten met een reservering kunnen de parking binnenrijden, omdat we gebruikmaken van een toegangstechniek met kentekenherkenning. Ons kleinschalige terrein is voorzien van camerabewaking. Uw autosleutel neemt u zelf mee: die hoeft u bij A4-Parking niet in te leveren.

Moet ik een bevestiging van mijn reservering meenemen?

Het is niet nodig om uw reservering uit te printen. We werken met kentekenherkenning, dus de slagboom zal automatisch voor u opengaan.

Ik heb een andere vraag, wat nu?

We beantwoorden graag uw vragen over parkeren bij A4-Parking. U kunt ons 24/7 bereiken via info@A4-Parking.nl. Liever bellen? We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur.